Με τους οργανωμένους γονείς της Δημοτικής Εκπαίδευσης συναντήθηκε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Χαμπιαούρης – 8 Απριλίου 2019

ypourgos.jpg

Με τους οργανωμένους γονείς συναντήθηκε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, πραγματοποίησε την Δευτέρα, 8 Απριλίου συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Δρα Κώστα Χαμπιαούρη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν παράλληλα και ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Χρίστος Χατζηαθανασίου και οι συνεργάτες του.

Ανεπτυξαν τις θέσεις της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας και ζήτησαν ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας και τους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας για τα εξής θέματα: ασφάλεια στα σχολεία, τα γαλλικά, STEM, αξιολόγηση του μαθητή και εκπαιδευτικού κτλ

Ο κ. Υπουργός παρέθεσε με λεπτομέρειες την πρόοδο που επιτεύχθηκε στα θέματα αυτά, και ζήτησε τις απόψεις επι των θεμάτων.

Με το πέρας της συνάντησης οι εκπρόσωποι των Οργανωμένων Γονέων, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ενημέρωση αναφορικά με τα πιο πάνω θέματα και εκφράστηκε η επιθυμία συνέχισης των επαφών και της συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και Οργανωμένων Γονιών Δημοτικής Εκπαίδευσης.

ypourgos2.jpg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s