Ο Δήμος Πάφου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνουν διάλεξη με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Απειλή ή Ευκαιρία για τον άνθρωπο;» – Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, στις 6:30μ.μ. στο «Αττικόν»

dimos pafou - anoikto panepistimio.jpg

Ο Δήμος Πάφου και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργανώνουν διάλεξη με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Απειλή ή Ευκαιρία για τον άνθρωπο;» – Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, στις 6:30μ.μ. στο «Αττικόν» με ομιλητή τον Καθηγητή Σωκράτη Κάτσικα, Πρύτανη του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Με ένα άκρως επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα που αφορά την τεχνιτή νοημοσύνη και το μεγάλο συνεπακόλουθο ερώτημα εάν αυτή αποτελεί ευκαιρία ή απειλή για τον άνθρωπο, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στις 6.30 μ.μ., στο Πολυχώρο «Αττικόν» ο κύκλος διαλέξεων του Δήμου Πάφου και του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ομιλητής της πρώτης αυτής διάλεξης θα είναι ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας, ο οποίος θα προσεγγίσει πολυδιάστατα το ενδιαφέρον αυτό θέμα, προσπαθώντας να δώσει μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη παρουσίασή του.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s