Συνεχίζεται η αξιολόγηση των αιτήσεων για Δημοτικό Μηχανικό και νομικό σύμβουλο στο Δήμο Πάφου..!

??????????

Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η διαδικασία της αξιολόγησης των 29 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για τη θέση του Δημοτικού Μηχανικού Πάφου και με στόχο το συντομότερο δυνατό η νευραλγικής σημασίας θέση να πληρωθεί για να προωθηθούν τα σημαντικά αναπτυξιακά έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί στην Πάφο. Παράλληλα, στο στάδιο της αξιολόγησης είναι και η επίσης κενωθείσα θέση του νομικού συμβούλου του Δήμου Πάφου.

Για όσες αιτήσεις διαπιστωθεί ότι πληρούν τα κριτήρια, ο Δήμος Πάφου θα προχωρήσει στη συνέχεια στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, που αφορά στη διενέργεια των γραπτών εξετάσεων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, είναι απολύτως διάφανες και νόμιμες, ενώ η διαδικασία πρόσληψης θα είναι αντικειμενική σε όλη την διάρκεια της, προκειμένου να αποφευχθεί και η παραμικρή σκιά.

Πρόκειται για θέση πρώτου διορισμού, με μισθό στην κλίμακα Α14. Η επιλογή του υποψηφίου στον οποίο θα προσφερθεί διορισμός, θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα στη γραπτή και την προφορική εξέταση, τα άλλα ακαδημαϊκά προσόντα, τη σχετική με τα καθήκοντα της θέσης πείρα και την αξιολόγηση από τον Δημοτικό Γραμματέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s