Το «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» μπροστά από το Μεσαιωνικό κάστρο αυτό το Σαββάτο 12 Απριλίου 2014 – Paphos News

Image

 

O ΑΠΟΠ Πάφου, ο Δήμος Πάφου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου, ανακοινώνουν την διοργάνωση του «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3».

Στην διοργάνωση συμμετέχουν ομάδες ανδρών και γυναικών με καλαθοσφαιριστές/στριες ηλικίας 16 ετών και άνω. To «Πάφος ΟΠΑΠ 3×3» περιλαμβάνεται στους επίσημους αγώνες 3×3 της Κυπριακής Ομοσπονδίας και της FIBA και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της τουριστικής περιοχής Κάτω Πάφου, μπροστά από το Μεσαιωνικό κάστρο, το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 (10:00 – 19:00).
Ραντεβού στην όμορφη Πάφο για μπάσκετ ‘3×3’ με φόντο το μεσαιωνικό κάστρο.

Τη διοργάνωση χαιρετίζει ο δήμαρχος Πάφου κ. Σάββας Βέργας και το δημοτικό του συμβούλιο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Πάφος έχει ανάγκη από τέτοιες διοργανώσεις, καθώς προβάλλουν την πόλη και την επαρχία γενικότερα, όμως το πιο σημαντικό είναι πως μέσα από αυτές στηρίζεται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός. «Ο στόχος μας, με τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, είναι η στήριξη του αθλητισμού στην πόλη και αυτό είναι κάτι που το κάνουμε ποικιλοτρόπως και σε όλα τα αθλήματα. Για αυτό ακόμα κρατούμε την τελετή επιχορήγησης σωματείων και την τελετή βράβευσης των αρίστων. Στην Πάφο υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και είναι ένας τρόπος να προβληθεί και το μπάσκετ. Με την επιλογή της τουριστικής περιοχής του Κάστρου, ο Δήμος δείχνει ότι στηρίζει όλες τις κατηγορίες του αθλητισμού».

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s