Ομοσπονδία Συνδ. Γον. Πάφου: Καθιέρωση ενιαίας κάρτας διακίνησης των μαθητών – Paphos news

Image

 

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου χαιρετίζει την κατάργηση των δύο διαφορετικών επιλογών, με παράλληλη καθιέρωση ενιαίας κάρτας διακίνησης των μαθητών προς €10 ευρώ, και δηλώνει πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, καλώντας παράλληλα τους μαθητές να αγοράσουν εισιτήρια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Από την επιβολή κομίστρων, όπως αναφέρει, απαλλάσσονται οι μαθητές της προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης, οι λήπτες δημοσίου βοηθήματος αλλά και οι οικογένειες που έχουν άνω των 2 παιδιών στην εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου Βάσου Βασιλείου, το κλείσιμο σχολείων αλλά και το χάσιμο εκπαιδευτικού χρόνου σε καμία περίπτωση δεν αφήνει  σύμφωνη την Ομοσπονδία και προτρέπει τους μαθητές να επικεντρωθούν στους στόχους τους και στα μαθήματα τους.

Ο κ. Βασιλείου αναφέρει πως το θέμα μπορεί να επανεξεταστεί ξανά μετά το τέλος τις σχολικής χρονιάς και με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια για όλους, εξαιρώντας τους μαθητές που προέρχονται από την ύπαιθρο, αλλά και αυτούς που φοιτούν στις Τεχνικές Σχολές.

 

 

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s