Καλλιτεχνικό διευθυντή αποκτά το «Πάφος 2017» ..!

Image

 

Οκτώ υποψήφιοι από τους 34, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν υποβάλει αίτηση για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017, πληρούν τα κριτήρια και έχουν επιλεγεί, σύμφωνα με το μέλος του Δ.Σ. του Πάφος 2017 Σίμο Τσιέλεπο, που διαχειρίζεται τα καλλιτεχνικά ζητήματα στον Οργανισμό μέχρι την πλήρωση της θέσης.

Ο κ Τσιέλεπος ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ για το πού βρίσκεται η διαδικασία, ανέφερε πως η προθεσμία για υποβολή των υποψηφιοτήτων έχει λήξει και το επόμενο στάδιο είναι η ετοιμασία του καταλόγου με τους επικρατέστερους υποψήφιους, οι οποίοι θα προσέλθουν σε προφορική συνέντευξη στις 23 Ιουλίου, για την επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή. Την όλη διαδικασία χειρίζεται, είπε, η επιτροπή επιλογής, προσθέτοντας πως τα 34 πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή προέρχονται από διάφορες χώρες, αφού η προκήρυξη έγινε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη συνέχεια, για τους οκτώ υποψήφιους που έχουν επιλεγεί, η επιτροπή επιλογής, μετά την ολοκλήρωση των προσωπικών συνεντεύξεων, θα υποβάλει εμπεριστατωμένη έκθεση προς το Δ.Σ. του Πάφος 2017 και θα προτείνει τους πέντε.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιέλεπο, η τελική επιλογή για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή θα γίνει από το Δ.Σ. του Πάφος 2017, ενώ η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

 

Πηγή: philenews

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s